lauantai 2. maaliskuuta 2013

Musikaalia, lätkää ja vähän muuta..

Täs ois nyt aika surkeet kuvat mun ja mun kavereiden rooliasuista. Ollaan siis väsäämässä Bye Bye Birdie koulumusikaalia, joka kertoo teini-ikäsistä pikkukyläläisistä ja tosi himotusta poptähdestä. Heti ku tajusin, että täs pitää ihkuttaa jonkun julkkiksen perää ni en kyl ois voinu parempaa musikaalia mulle keksii hahaha. Ei siitä sitten sen enempää... Mut siis treenaillaan 1-2 kertaa viikossa ja ekat esitykset on huhtikuussa!

Tää viikko on ollu varmaan yks parhaista viikoista koko vaihdon aikana. Ilma lämpenee kokoajan, tänään päästiin +28 asteeseen. The perks of being an Arizonian hahaha! Maanantain ja tiistain yheltätoista alkavat koulupäivät ja perjantain yheltätoista loppuva koulupäivä tuli kyl tarpeeseen. En tiiä miten jaksan koko ens viikon ku on ihan vaa normaalit päivät eikä mitään erityistä tekemistä..


Torstaina meitä kutsuki sitten Ainon kans NHL peli Minnesota Wild - Phoenix Coyotes. Toi oliki sit mun ihka-eka lätkäpeli livenä, ja meil oli Ainon kans niin hauskaa koko ilta ja se koko fiilis oli vaan ihan mahtava. Otettiin mukaan (obviously) Suomen lippu kannustamaan Granlundia, Koivua, Bäckströmiä ja Korpikoskea! Heiluteltiin sitä sit ihan jokapuolella ja päädyttiinki yhes kohtaa siihen isolle ruudulle keskellä areenaa!! Sit ku otettiin se lippu tauoilleki mukaan ni ihmiset vaa huuteli meille FINLAND ja et näki meijät siin screenillä ja yhet otti meist kuviaki hahaha, saatiin meki meijän 15 minutes of fame hahaha. Saatin me sit muutamille suomalaisillekin jutella, jotka oli samassa pelissä. Mutta siis fiilis oli kyl sanoinkuvailematon. Tästä sitte vielä nopeesti varaamaan lippuja toiseen peliin!

Perjantaina tosiaan half dayn jälkee aloin laittaa itteeni valmiiks meijän koulun morp-tansseihin, jotka on siis 'takaperin' prom eli tytöt kysyy poikia ja puetaan suht arkiset vaatteet. Mul oli kyl ihan sairaan hauskaa tuollaki parin kaverin kanssa. Tanssin koko kolme tuntia siinä ihan kaijuttimien vieressä, ni sil sai kyl jo lihakset kipeeks ja korvan melkeen vuotamaan verta. Se kans vähän häiritsi silmiä ku useimmilla jenkeistä on vaan yks tapa tanssia, ihan sama mitä musiikkia soitetaan. Ne siis hinkkaa omia peppuja toisiinsa sellasella jonossa, eli grindaa. Mut hei kukin tyylillään... ANYWAYS oli sairaan hauska ilta!

Lauantaina meitä ootti Fashion Square Mall, joka oli ihan sairaan iso. Päästin sinne vähän ennen ku kaupat aukes, ja sit päätettiinki mennä eka leffaan ku oli niin paljon aikaa. Katottiin Safe Haven, joka on Notebookin tekijöiltä. Olin halunnu nähä sitä jo sika pitkään, mut vaikka se hyvä oliki ni ei kyl vetäny vertoja Notebookille <3 No sitten päästiin shoppailemaan pariks tunniks ja oli taas ihana päivä. Tää viikko on vaan ollu ihanaihanaihana. Toivotaan että ihanuus jatkuuuu! Pusuja ♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me katottiin se matsi ja nähtiin ku te heilutitte suomenlippuu, wohoo!!!
Ja aattele, äiti katto Matsii Sun takia!!!

ilonajajuuli kirjoitti...

Ihana blogi ! Oot tosi kaunis ja toi banneri on upee :)

Käythän kattoo meiän blogin :) ?
http://letsgetlostheyy.blogspot.fi