torstai 21. kesäkuuta 2012

Off, off with your head. Dance, dance till you're dead.

Huhhuh, tää blogi ei taida olla kovinkaan hyvässä hapessa just nyt.. Mut ehkä tää sit lähtee kunnolla käyntiin kun saan oman host familyn ja tiiän vähän minne päin oon lähössä!

Se kauan kaivattu kesäloma on vihdoin täällä! Vaikka sitä onki nyt tässä parikymmentä päivää jo mennytkin.. Mun lomaan on kuulunu tähän mennessä jonkinverran auringossa makaamista, kavereiden kanssa chillailua, pikkusen urheilua, pari tajunnanräjäyttävää tapahtumaa ja valitettavasti kans sairastelua.
Mulla ei oo oikeestaan ton enempää sanottavaa tästä kesästä vielä, oon ehkä hieman pettyny, ja musta tuntuu että aikaa on kulunu kotona makaamiseen paljon enemmän ku mihinkään noista ylempänä lueteltuihin.. Ehkä heinakuu tuo mukanaan jotain uutta ja jännittävää! Lets hope for the best ;)
Juhannus vietetään Jyväskylässä puolsiskon, sen miehen ja ihanaihanaihanan pikkusen Kristan kanssa. Ei tulis kyllä parempaa tapaan itseasiassa mieleenkään, on niitä jo senverran ikävä!
Maanantaina meitä kutsuuki Oonan ja Liisan kans Viron ihmeellinen ja eksoottinen maa, hahahaa. Tää oli aika sellanen ex tempore-idea, mistä oon super ilonen! Saa vähän lisää muistoja tähän kesään. Muistoista puheenollen, voisin laittaa vähän kesäkuvia, vaikka niitä ei kauheen paljon ookkaan ja suurinosa on otettu ihan vaan rakkaalla iphonella.
Kesäloma ainakin alko hyvin kivoilla päättäreillä. Tutustuin uusiin ihmisiin ja pidin kivaa parhaiden tyttöjen kaa!05.06 oli Pitbullin keikka, jota mentiin Liisan kans jonottaa jo puol kolmen aikaan päivällä. Vaikka se ei nyt sinänsä oo ees aikasin tollaseen keikkajonottamiseen, oltiin siellä varmaan ekan 20 ihmisen joukossa ja saatiinki sit iha mahtavat paikat tokasta rivistä!!

Kamsujen kans haluisin oikeesti viettää vielä enemmän aikaa, ettei sit jenkeissä tunnu siltä et oisin heittäny nää viimeset kuukaudet ihan hukkaan vaan makaamalla kotona.. Ehkä mä tästä teen oikeen kunnon ryhtiliikkeen nyt! Pitää lähtee vaan mukaan ihan kaikkeen ja kaikkialle, sillee niitä hyviä muistoja luulis muodostuvan. Heheh.


Sitten tää viimesin 'tapahtuma'. Eli mulla oli siis maanantaina synttärit, sexy seventeen ;) Vihdoinki.. Toisaalt en tiiä mitä odottamista tässä iässä oikeesti edes on, kalliimmat bussiliput mut ei silti kummiskaan IHAN 18 vielä.. Oli ihanat synttärit, parhaalla porukalla eka meillä ja sitten siirryttiin siitä illalla moikkailee muitaki kavereita.

Ehkä mä päivittelen tätä vielä jossain vaiheessa kesää, hehe. Kuulumisiin.

Ei kommentteja: