torstai 26. heinäkuuta 2012

HOST FAMILY and hometown!

En voi ymmärtää tätä. Tiistaina mulle tuli se kauan odotettu soitto STS:ltä, että mulle on löydetty isäntäperhe! Voitte vaan kuvitella sitä intoa, aloin pomppii edestakas mun huoneessa vaik olin vielä puhelimessa sen STS-tytön kanssa. Hehe. No koulun kanssa oli vielä pientä hienosäätöä, mut nyt seki on aikalailla hoidettu. En vieläkään tajuu tätä.Osavaltioks sainki sit mun toivoman Arizonan, ja meen kaupunkiin nimeltä Anthem. Siellä on lämpötila tällä hetkellä 40°C paikkeilla, eli otan mukaan matkalaukun täydeltä shortseja, toppeja ja jotain 50-suojakerroksista aurinkorasvaa. Anthemissa asuu lähes 25 000 ihmistä, eli ei nyt ihan mikään tuppukylä oo kyseessä. Aloin googlettaa tota paikkaa heti kun sain kuulla siitä, ja rakastuin aika samantien. Mun uus kotikaupunki näyttää tosi kauniilta, ja on mun mielestä rakennettu vasta vuonna '99. Anthemin kotisivuilla luki, että siellä päätekemisiin kuluu golf ja shoppailu. I can live with that hahaa. Oon niin innoissani tosta paikasta, et mua ei haittaa ollenkaan toi lähtöpäivä, joka on siis jo 4. elokuuta.Mun hostit on eläkeellä oleva pariskunta, ja mun kanssa samaan taloon tulee myös Kiinasta tyttö vaihtoon. Hosteilla on lapsia, mutta niillä on jo omat perheet, eikä ne asu enää kotona. Talossa on kissa ja koira, ja saatoin ehkä käydä google earthilla tsekkaamassa mun uutta kotia.. Oon aika tyytyväinen! Toi jotenki sopii mulle tosi hyvin, koska ainakin nyt saan viettää aikaa paljon ton perheen kanssa, kun vanhemmat on eläkkeellä ja sisko on samassa tilanteessa kun mä. Toi perhe vaikuttaa papereiden perusteella tosi mukavalta, ja lähetinkin niille eilen sähköpostia ja nyt innokkaana odotan vastausta! Alkuongelmien ansiosta sain ottaa yhteyttä mun aluevalvojaanki Arizonassa, joka vaikuttaa myös tosi mukavalta. Teen varmaan uutta postausta sitte tästä perhe-aiheesta ku saan juteltua kunnolla noiden hostien ja sen toisen vaihtaritytön kanssa.
Mun koulu on tosi iso, niinku ehkä näätte noista kuvista. Mun käsittääkseni toi koko alue on sitä kampusta. Oppilaita on noin 2300 (jos oikein luin).. Toivon, että se mun uus siskokin sitte käy samaa koulua, ettei tarttis mennä tollaseen jättipaikkaan yksin. Hehe. Jännittää. Koulu alkaa vasta 13. elokuuta tosin, eli on ainakin aikaa vähän sopeutua ennenkun ryntään koulunpenkille. Boulder Creek tarjoo tosi hyvin kaikkia aktiviteetteja, ja ajattelin ainakin ottaa ittelleni paljon taideaineita, ja saa nähä jos sitä innostuis vaikka jostain urheilulajistaki oikee..

Nyt sit pitäis hoitaa viimesetkin hommat ennen tota lähtöö viikossa.. Viisumi on onneks hankittu jo ja muut paperitki on luultavasti kunnossa. Pakkaaminen vähän stressaa, koska onhan se nyt aika vaikee hahmottaa minkälaisella varustuksella sä pärjäät vuoden pois kotoa.. Pitää kopioida kaikki tärkeet paperit pariin otteeseen, koska oon aika hyvä tavaroiden hukkaamisessa! Uus matkalaukkukin tulis tarpeeseen ja mulla ei oo pienintäkään hajua, mitä mä teen mun kännykälle... Sit vielä pitää viettää mahdollisimman paljon aikaa kaikkien ihanaisten kanssa, ja suunniteltiinki tässä pientä retkee Suokkiin parhaiden tytsyjen kans nyt lauantaina! Hui kauhee, en vaan voi käsittää et tää tuli näin nopeesti. Tää mitä oon oottanu niin kauan ku jaksan muistaa. Nyt tuli tällänen pieni blogi-intoki, eli saattaa olla et kuulette musta nyt vähän useemminkin ku kuukauden väliajoin. Jos aika riittää..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laita sit sielt jenkeist kokoaja iha sikan kaikkii kuviii!!!!

Anonyymi kirjoitti...

-lisse

Peppi kirjoitti...

joo jos kerkiän :d ja jaksan.. hehehe

Aino kirjoitti...

hei näin et olit kommentoinu mun blogiin nii oon menossa samaan kouluun sun kans :D kiva mikä sattuma :o :)

Peppi kirjoitti...

oi jotenki ihan sika lohduttavaa ku ees joku sit ihan samassa asemassa ku mä! :D

Emmi kirjoitti...

Hei onneks olkoon! :) vaikuttaa tosi ihanalta!

Aino kirjoitti...

En tiiä tullaanko koulus näkee paljoo ku se on nii iso koulu ja aattelin et olis kiva tutustuu enemmä niiku paikallisiin ku muihin vaihtareihi ku sehän on tän vaihdon idea :D mut on ihana tietää et siel on joku suomalaine ni se luo jotenki turvaa jos tulee joku tosi iso ongelma :) jos sul tulee siel ongelma tai kauhee koti-ikävä tms. ja haluut puhuu suomee ni voit tulla aina puhuun :))

Peppi kirjoitti...

Emmi, kiitoksii :) niin mustaki!

Aino, joo samoilla linjoilla ollaan :) moikataan jos nähään meijän huge koulussa hehe!