lauantai 26. toukokuuta 2012

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this

Vannon oon maailman huonoin täs bloggaamisessa. Täs ois sitte kahen viikon kuulumisia kerrottavana.. Lets get to it!

Ekana parin viikon kuunnelluimmat biisit:
Okei eka mikä tulee mieleen, mitä on tapahtunu tässä pienen tauon aikana on se, että mentiin helatorstaita edeltävänä päivänä nooran kanssa Starbucksiin, ja ai että<3 Oli kyllä lentokentälle matkustamisen arvosta. Ihan melkeen yhtä hyvää ku jenkeissä ;)
Sitten norppa tuli meille yökyläilee pitkästä aikaa ja sain sitten siinä yhden aikaan yöllä inspiraation siivota mun vaatekaappia.. No oon sinänsä tosi ylpee koska se on pysyny melkeen yhtä siistinä ku tossa kuvassa! Meijän iltaan kuulu sitten muunmuassa myös 4AM-exercise-moment joka kesti ehkä 10 minuuttia.. Mutta kivaa oli, tietenkin!

Helatorstai meniki muistaakseni sitten ihan vaan lagailuun kotona ja lätkän katteluun. Voisin tässä välissä jo sanoa, että vähän masentaa ku Suomi sano hyvästit kaikille mitaleille.. OON VIELÄKI KATKERA SIIT TSEKKI-PELISTÄ. MUR.
Perjantaina Riina tuli meille illallistamaan mun famin kans ja sit huristeltiin Riinulin skootterolla (XD) Flamingoon kattoo Project X!! Oli aivan sairaan mahtava leffa. Kaikinpuolin kiva perjantai oli muutenkin, varsinkin ku pääs tosiaan huristelee ekaa kertaa skoban kyytiin! En tiiä mikä siin viehättää mut se on vaan jotenki ihanaa istuu siin takana ja ah. Oon ehkä vähän jotenkin outo..

Koulu on ollu ehkä viikon (tai parin) sana.. Mul ois tässä enää enkun ja mantsan koe jäljellä koeviikosta. Oon ihan yllättyny, miten mulla on mun mielestä menny kokeet niin hyvin! Taino silleen ''kyllä mä ehkä läpi pääsen''-hyvin.. Mutta se riittänee! Heh..
Maanantaina suuntaan ilmasutaidonryhmän kanssa Suokkiin vähän piknikkeilee. Tiistaina mulla on vapaapäivä, ja ajateltiin Helenan kans mennä moikkailee vanhaa yläastetta viimesen kerran. Voi että, Simppari on niin rakas.

Oon nyt niin rakastunut tähän auringossa makaamiseen, et mua alkaa oikeen huolettaa. Tästä on tullu nyt melkeen päivittäinen rutiini, että istun tuolla ulkona edes puol tuntia, jos ei sen enempää kerkee. Mutta sehän on vaan hyvä, ainakin sitä brunaa sitten tulee! Tää on varmaan eka vuos ku mulla on vähän edes väriä pinnassa päättäreiks. Voi kun pääsis johonkin lämpimään sitte ens vuodeks ni ei tarttis olla valkonen missään vaiheessa vuotta!

Viikonloppu lähti ihanasti käyntiin, ku kävelin ruotsin ihan-hyvin-menneestä kokeesta kotiin lämpimässä aurinkoisessa ilmassa ja matkalla tulee viestiä että saankin aamupäiväks seuraa. Kolmen jälkeen näin tytsyjä tiksissä ja siitä matkustettiin keskustaan vähän keventää lompakkoa. Siitä sitten itikseen syömään ekaa kertaa ikinä kiinalaiseen, joka oli ihan yllättävän hyvää! Sammuin siinä joskus ennen kahtatoista jo, joka oli itseasiassa tosi hyvä juttu, koska aamulla oli eka 'kunnon' työpäivä!
Pääsin Juulian kautta siis myymään lippuja Liikkuva Vantaa-tapahtumaan Valtti Areenalle. Eipä siinä sen kummempaa työtehtävää ollukaan, istuin vajaat 6 tuntia tossa pöydän ääressä ja sain siitä sitten vähän täytettä lompakkoon. Eka palkka ikinä siis kätösissä<3 Tää on iha kiva tunne, vois harrastaa tollasta töissäkäyntiä joskus toistekin!

Vaaleet pidennykset, mitkä tilasin nyt tänhetkistä hiusprojektia varten saapu tänään postiin! Päätin vähän leikkii noilla, ja koitin mite mulle kävis blondit hiukset! Ei natsaa mun mielestä ollenkaan.. :D En voi ees käsittää, että mulla on enää 3 koulupäivää jäljellä lukion ekaa vuotta. Herranjestas. Nyt Euroviisujen pariin, go Ruotsi go!

2 kommenttia:

maisa kirjoitti...

toi..... kuva..... pallo siel.... järkyttävää....

Peppi kirjoitti...

hahah pallomazu <3