torstai 14. helmikuuta 2013

Happy single awareness day everyone...

Hyi kamala minkälaiset pölypilvet nous ilmaan ku puhalsin kameran puhtaaks... En oo siis kauheesti tainnu koskea tohon järkkäriin viimeaikoina, niinkun blogin kuvistakin on varmaan huomannut. Nyt oli pakko kuvailla uudet rakkaudet, nimittäin nämä.Kävin keskiviikkona laitattamassa siis kauan kaivatut ripsienpidennykset, ja vaikka jännitti ni eihän siinä mitään sen ihmeellisempää oo. Taisin jopa nukahtaa siinä tunnin aikana mikä noitten laittamiseen meni. Vähän tuntu omituiselta avata silmät sen laiton jälkeen.. Mut oon ihan rakastunu näihi, (vaikka itse sanonkin heh heh.)

Eilen turhautti ihan sikana ku tuntu et kaikki suunnitelmat tältäki viikolta peruuntuu. Aamulla heräsin sitten masentavaan massiiviseen jenkki-ystävänpäivään, kun kaikki pojat kanto tytöille kukkia, nallekarhuja, suklaata ja ties mitä. Istuin siinä sitten aamuäreänä mun ihanan gay-best-friendin kans ja kirosin sille miten vihaan tätä päivää. Päivä ihme kyllä kummiski vaan parani ja parani, kotona mua odotti sitte iso karkkikimppu host vanhemmilta, paketti Suomesta, ja ihanan innostuneet wanhojen jännittäjät. Myönnän et oon itekki vähä jännittyny teijän kaikkien puolesta!

Viikonlopun suunnitelmissa ois sit huomenna Ainon synttärit, lauantaina Hannahille piiiitkästä aikaa yökyläilee ja sunnuntaina sovittelee vähän musikaalivaatteita. Maanantai on meil myös vapaapäivä, mut sen taidan ihan vaan chillailla kotona. Vois vaikka skypetellä kotiin tai jotain. Haluun vaan mun omat ihanat kaverit tänne, vaikka tottakai nääkin ihmiset on ihania! Kunhan osais suunnitella tekemisiä kunnolla ja pitää suunnitelmista kiinni... Mur.


 

Kirjottelen myöhemmin parempaa postausta kunhan löytyis kirjotettavaa ja sitä intoa :D MUTTA, aivan ihania wanhoja ja wanhojen jatkoja ja kaikkea sinne kotiin! Odotan innolla kuvia ja lupaan nähdä maailman katkerimpia unia ja olla vihreä kateudesta koko perjantain ♥ Puspus.

1 kommentti:

riinu kirjoitti...

Me tullaan kattoo sun tansseja sit ens vuonna♥