keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Long time no see...

Heh. Haluisin sanoo et oon ollu iha super kiireinen, mut jos totta puhutaan ni multa vaan vähän loppu se kirjottamisen into... Välillä tuntuu, ettei ketään edes kiinnosta tuleeko näitä postauksia vai ei, ja sit taas välillä ei vaan jaksa. No äidin rukoilusta mä nyt ajattelin laittaa taas kuulumisia tänne.


Tää viimenen kuukausi on taas menny ihan huimaa vauhtia, koulu tuntuu jotenki helpommalta ja ihanasti vähemmän rasittavalta. Pakko sanoo et jotkut oppilaat mun tunneilta alkaa tulee niin korvista ulos et välil tekis mieli alkaa huutaa kesken tunnin haha. Nyt on menossa yearbookin vikat deadlinet, mut haluisin sanoo et oon aika varmoilla pohjilla nyt, viimenen sivu työnalla ja seki alkaa näyttää jo aika hyvältä! Kuorobiiseiks ei suomalaista musaa tullukaan, mutta hyvä niin koska tää ranskankielinen kappalekin syö meidän aivoja ihan tarpeeks hahah.Musta tuntuu kokoajan et oisin lähössä täältä ihan kohta. Vaikka tääl on viel niin paljon tapahtumassa, tuntuu ku kone lähtis kotiin päin jo joskus muutaman viikon päästä. (Todellisuudessahan tänään on tasan 4 kuukautta siihen että se kone sinnen Suomeen laskeutuu, hui.) Mulla on vielä kuorokonsertteja, californian matkaa, musikaalia, San Diegon matkaa, Grand Canyonia ja koko se parin viikon loma maman ja Arin kanssa ennen tota lähtöä. Ihan ihmeellinen tunne ku oon jo melkeen pakkaamassa laukkujani. Tottakai se aika tulee menee tosi nopeesti, mut silti ihmetyttää tää olo. Sit nyt ku on näit kavereit taas vähän enemmän, ni halu tulla takas tänne kasvaa vaan kokoajan. Oon tässä käyny leffassa kamun kans ja tutustunu uusiin ihmisiin taas ja ollu musikaali treeneissä ja vaikka mitä. Täällä menee siis tosi hyvin, tuntuu vaan tosiaan et vuos ois ihan loppusuoralla jo.


P.S. En usko et oon ikinä ollu niin rakastunu H&M:ään ku tänään, ku pääsin sinne ekaa kertaa puoleen vuoteen, ois voinu lähtee mukaan vaikka mitä, mut ajattelin etten käytä koko budjettia heti alkukuukaudesta tällä kertaa.. ♥

P.P.S Oon super ilonen koska äippä ja Ari on laittanu kotona mun huoneen kokonaan uusiks ♥♥♥ 

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kulta!!!
Ilo remonttiin oli meidän puolella <3
Ihanaa ku sul on viel matkoja tiedossa!
T. Äippä <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sun postauksia jaksaa lukea. Ainaki mä jaksan. Mä tulin tänne jo pari kertaa kattomaan, että eikö oo tullu uutta postausta. Kaipasin jo sellaista! :)

Anonyymi kirjoitti...

voi peppi sua.vai ei lueta? me vaarin kanssa ainakin katsotaan joka päivä,että olisiko peppi kirjoitellut .

Anonyymi kirjoitti...

todellakin jatkat!

Anonyymi kirjoitti...

Nii peppi! Äitihän sano!

Sofia kirjoitti...

mä löysin vasta nyt sun blogiisi ja mä ainakin jaksan lukee näitä postauksia! :) sulla on tosi mielenkiintonen blogi <3!

fashionsituation.blogspot.com <3

Peppi kirjoitti...

kiitos kivoista kommenteista, kyl mä ehkä sitten jaksanki postailla :)

Anonyymi kirjoitti...

täälläki yks ano mielellää lukee ja tsekkailee onko uusia postauksia tullu :)

Jessie kirjoitti...

Kantsii kirjottaa jos yhtää tuntuu silt :) näit on tosi kiva lukee!!