maanantai 3. syyskuuta 2012

American football & American shopping


Perjantain koulupäivä oli jotenki tosi rento, ja koulun jälkee suunnattiinki ilosina kotiin valmistautuu ekaan kotipeliin! Kamutki sit kokoontu hetkeks meille, ja mul tuli ihanan samanlainen fiilis ku kotona valmistaudutaan tytsyjen kans joihinki pippaloihin yms. Kaikki on aina niin paljon paremmin kun on musaa pauhaamas taustalla hahaa. Laitettii ittemme oikein hienoiks ja sit tästä suunnattiin koululle.

Tää oliki ensimmäinen jefu-peli, minkä oon ikinä nähny (livenä tai tv:stä)... En ymmärtäny tasan mitään ja vaikka mul oli kolme eksperttiä vieressä yrittämässä selittää mulle miten peli toimii, ei uponnu. Tästä syystä pelin kattominen kävi vähän tylsäks välillä, ja päätettiinki Hannahin kans et lähetään kolmannen erän puolvälissä jo veks. Sen veli tuli hakee meijät niille ja vietin mun ekan sleepoverin jenkeissä! Ja tuskin jää viimeseks ;)


Aamulla ku oltiin heräilty ja syöty lounasta päästiin vähän vinguttaa visaa! Taisin vahingossa käyttää puolet mun kuukausrahoista jo ensimmäisenä päivänä, ja yli puolet niistä tais mennä Victoria's Secret:iin... Tulee pitkä kuukaus ku pitää elää säästeliäästi :(

Loppuun kuvaa joistain osteluista, ah oon aina halunnu tehä tälleen hahaha!

Tällästä siis mun viikonloppuun tähän mennessä, sunnuntai meniki sitte ihan vaa chillaillessa kotona ja yritin kans tehä pullia mun rakkaalle perheelle. Painottaen sanaa _yritin_ koska ne oli ihan järkyttävän kovia ja ei se makukaan ollu suomipullan veronen... Ehkä mä oonki aika turha kokki. Heh. Mut huomenna IHOP:iin aamupalalle ja varmaan kyläilee ja uiskentelee sen jälkeen.

Ainiin, mul ois mielessä yks postausideakin mikä vaatii toteuttamista, mut jätetään se yllätykses sitte siihen asti ku saan sen tehtyä... Tosiaan yritän alkaa vähän reipastaa tätä postaustahtia, joten pikaisiin kuulumisiin 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Easy on that VISA

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä ku äskönen puhuja =]