perjantai 7. syyskuuta 2012

En osaa pitää lupauksia.....Okei mul on tositositosi hyvä syy miks en oo taas postaillu nyt.. Alkaa k:lla ja päättyy ouluun. Uskon, että aikalailla kaikki voi samaistua just nyt tähän. Mul oli tänään kaks koetta, historiankoe ja matikankoe. Molemmat meni aika jepasti, koska omistin koko eilisen päivän lukemiselle. Maanantaina sit äikänkoe, mikä vaikuttaa sairaasti numeroon. Jee sunnuntailukemista... :D

Eilen oli host maman synttärit ja saatiin siks oikeen kakkuu päivällisen jälkee. Nams! Täl viikol iski ekaa kertaa sellanen fiilis et haluun oikeesti pois täält.. Se onneks kesti vaan yhen päivän ajan ja nyt en lähtis taas mistään hinnasta, joten jätetäänki sit tää asia tähän sen enempää selittelemättä. Mut voin vaan kuvitella et noitaki hetkii tulee vielä lisää, mut kyl ne sit aina siitä! Ikävä on aivan hirmuinen kokoajan tottakai, mut just nyt mulla menee aivan mainiosti ja tuntuu et kavereidenki kans menee kokoajan vaan paremmin! Tytöt muuten, en voi ees kuvailla näit jotain jätkii täällä ahaha rakastun jokatoiseen vastaantulijaan 

Kavereista puheenollen, päätin liittyy meijän koulun Drama Clubiin! Eilen oli eka tapaaminen ja en vois olla ilosempi. Just oikee paikka mulle ja tutustuin taas uusiin ihmisiin. Kuorossaki porukka vaan tiivistyy ja tuntuu paljon paremmalta olla tuol koulus ku tietää kuuluvansa tollasiin ryhmiin.

Tänään on luvassa illalla VMAs nauhalta, ja nyt Hannahin ja Yuchenin kans tyttöhengailuu! Just nyt meijän kylppäris on menos muodonmuutosleikki hahaha. Huomenna meil on STS:n joku kokoontumisjuttu, siitä lisää sit joku päivä.. Kuulumisiin!

P.S. En vois olla ilosempi et on perjantai 

(Käänsin tän mun tekstin iha uteiliaisuuttani Google kääntäjäl englanniks ja siit saa sellasen vaikutelman et haluisin pois täältä :DDDD joten pitäis varmaan ihan englanniksi sanoo että I love it here!)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostitteko hostmamalle lahjan? T. Äippä

Peppi kirjoitti...

eiii ostettu :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paljon rahaa sä oot varannu sinne kk ? :)

Essi kirjoitti...

vitsi miten hyvin sulle käy punaset huulet!! :-)

Peppi kirjoitti...

Suunnilleen 400€/kk mut se nyt aina vähän vaihtelee miten käytän rahaa, varsinki alussa menee vähän enemmän.. hehe:D

Ja kiitos :)