torstai 18. lokakuuta 2012

One of the best nights of my life!

Lupaan etten oo raskaana, se on vaa toi mekko!
On se jännä ku sukunimi 'osataan' kirjottaa mut etunimen kans aina sama juttu...... :D
Toi konsertti oli jotain niin uskomatonta. Ja se et sain laulaa soolon ekassa konsertissa oli maailman parasta. En usko et mua on ikinä jännittäny noin paljon.. Kaikki tytöt meijän kuorossa on aivan ihanii, ja ku en tuntenu niit kauheen hyvin vielä ja oli sikana läksyy ni istuskelin eka yksiksee ja luin hissan testiin, mut ku niit tyttöi alko tulee ja kyselee miks oon niin yksinäinen ni päätin sit liittyy reiveihin! Esiinnyttiin siis kaks kertaa, ja niitten välissä meille jäi more than enough aikaa vähä dancaa ja tutustuu toisiimme kunnolla. Ihanii tyttösiä. Mun ihanat kaverit oli katsomossa mun tukena, ja oon saanu nyt tän 24:n tunnin aikana ihan liikaa kehuja ja puolet niistä tuli ihmisiltä keille en oo ikinä ees jutellu aikasemmin. Vitsi mikä fiilis. Kotona mua sit odotti toi ruusukimppu ja ihanat kommentit hosteilta. Host äiti oli itkeny mun maman puolesta ku lauloin :D Eilinen tulee todellakin muistumaan mun mielessä tooooosi pitkään! Toi oli niin makeeta ja tuntu niin jenkiltä!

Tänään kampaajalta (wääh eka kerta jollain muul ku mamal ikinä) tullessa kotona ootti sit tää ihanuus! Voi mun rakas 11B kuinka teitä kaipaankaan  Paljon terkkuja ja pusuja sinne kotiin päin, muah!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivaa että sul on vaihdos noin kivaa ja et sun hostit on nii ihania!(: oon ittekki miettiny vaihtoon lähtöä ja tän blogin perusteel ois ihan mahtavaa!(:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oisin varmaan itkeny silmät päästä tuolla💖💖
Ja ihana kirje koulusta !!!
T. Ä

Anonyymi kirjoitti...

ei ihme että saat kehuja! olit ihan uskomaton!! (:
ihana lukee sun blogii ku tietää miten sul menee siel jne. ei pysty ees tajuu mitä kaikkee koet siel.. :D huhu. miss u girl<3
-Silya

Peppi kirjoitti...

Suosittelen kyl vaihtoo kaikille joilla on asenne kohillaan ja haluu lähtee!

Ja kiitti kommenteista <3

Mari Väisänen kirjoitti...

Oikeen hienolta kuulosti ja niin Amerikkalaiselta!
T.Mari