tiistai 30. lokakuuta 2012

I'm in love with you, and all these little things


You never love yourself half as much as I love you
You'll never treat yourself right darling, but I want you to
If I let you know, I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I love you


Nyt must tuntuu et alkaa tosiaan asiat rullaamaan täällä kunnolla taas, en tiiä miks mut sain jostain kumman syystä sellasta Jenkki-intoo! Pitää aina vaan muistaa, et rakastan tätä maata ylikaiken. Koko tää kulttuuri ja kaiken suuruus ja ah. En tiiä miks, mut ootan jo nyt jouluu jotenki ihan sairaan paljon! Innostuin iha liikaa ku näin et kaupoissa myydään täälläki joulukalentereita, ja just ku olin pyytäny äitii lähettää mulle sellasen Suomesta! Ootan jouluvaloja. Lahjojen ostelua. Tunnelmaa. Koristeluja. Joulukuusta. Ei tarvii varmaan mainita, et joulu on mun lemppari pyhä ikinä? Haha, lokakuu on just ja just ohi ja teen tästä jotain joulu-postausta?!


Silti vaik asiat rullaa oikein mainiosti, ja on tulos taas kiva viikonloppu, ajatukset silti lentää välillä sinne tuhansien kilsojen päähän.. En vois olla onnellisempi et oon täällä, mut en vois myöskää olla onnellisempi et reilu puolen vuoden päästä oon takas rakkaiden luona ja elämä palaa 'normaaliks'. En tiiä millasta se elämä on siellä ilman mua, mut mä täällä ainaki toivon et kaikki ihanat pääsis kokee samoi juttuja ku mä. Mul on ikävä teijän haleja. Mul on ikävä teijän tyhmii juttuja ja teijän söpöjä nassuja. Mul on ikävä jopa meijän ihanaa Tilua! Enhän mä sitä tietenkään ikinä tajunnu, miten ihanasti mun asiat Suomessa on, ennenku lähin sieltä pois. Vaik suurinosa kokemuksist tääl on positiivisii ja hauskoja, tuntuu silti ku jotain puuttuis ja TE OOTTE MUN PUUTTUVA PALANEN. Okei anteeks, oli pakko... :D Mut pointti oli se et tää on niin ihanaa et haluisin jakaa kaiken teijän kanssa.

Noh.. Tulin tänne täysin tietosena siitä, että tulee ikävä ja et sitä on vaan pakko kestää. Onneks tää on tällästä hymysuissa ikävöintiä, eikä sitä vaikeeta. Halusin vaan kertoo niille musuille jotka lukee tätä et ootte ihania 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siellä saatkin kunnon joulukoristeet ja mä nautin ku ei tartte kuusta :D
Lähetänks mä silti suomesta joulukalenterin?
T. Ä

Peppi kirjoitti...

hehe lähetät :)

Mari Väisänen kirjoitti...

Laita sitten kuvia joulukuusesta .
Ei se kyl mun kuusta voita koska mulla on niin ihania koristeita.