tiistai 13. marraskuuta 2012

Baby now that you’re gone I can’t stand dumb love songs, missing you is all I’m thinking about


Aaaaaaaaaaaaaaaaaasdfghjkl<3 Sanokaa mitä sanotte, mut rakastan noit viittä idioottii iha liikaa. Herranjumala tää uus levy on jotain niin taivaallista. Okei täs oli jo tarpeeks ihkutusta.

Tää viikko tuntuu ihan sairaan hektiseltä. Nyt on vast tiistai ja tuntuu et ois tapahtunu jo ihan sikana kaikkee ja on suunnitteil kaikenlaist tekemist. Suurimpana painona olkapäillä on toi yearbook-sivun valmiiks saaminen. Pitää kans saada pikkuhiljaa täältä vähä tuliaisii postitettuu sinne kotiin päin ;) Viikonlopuks on eka suunnitteil mennä Ainon kans vietää Suomi-iltaa, syömään ja Twilightin ensi-iltaan! Lauantain meen ehkä kuorotyttöjen kans viettää jotai kiitospäivä-ohjelmaa Anthem Parkkiin, ja sit mennää kattoo Christmas Tree Lightingii tonne Outlet-ostarille illaks, wiiiii siit luulis ainaki saavan jo joulumielen ittellee! Sit ensviikolla kiitospäivä ja Black Friday-shoppailuu, jollon lähetää joskus 7 jälkee illalla ekoille kaupoille ja tullaan kotiin joskus 8 aikaa aamulla. Kaupois järjettömät alet ja sairaasti ihmisii. Siin sitte käydää välil vähä hakee kaakaoo ja juodaa redbullii ja voi että ootan tota..


Mul on ollu nyt ihan sairaan ristiriitasii tunteita. Välil itkettää iha kauheesti ku on niin hirvee ikävä, mut sit toisaalt oon tosi onnellinen täällä. Tää mun perhe on ihana, ja en voi uskoo et mulle kävi näin hyvä tuuri tän perheen kans. Tottakai toi et mul on nyt sisko on erilaista ku mihin oon tottunu, mut vaik meil on huonoi päivii (tai viikkoja) ni kyl me tullaan silti ihan hyvin toimeen. Koulussaki oon alkanu vähä reipastuu ja ku oon alkanu puhuu ihmisille ni kyl sielt niit kamujaki alkaa tulee! Arkipäivät koulun jälkee menee iha vaan chillaillessa kotona, eikä mul oo mitää ongelmaa sen kaa, koska sit jos joskus haluunki tehä jotai ni hosteillakaa ei oo mitää ongelmaa sen kans. Tietenki ois ihana jos vois olla samallai kokoajan menossa niinku kotona, ja sitä mul onki just ikävä et saa vaan olla ja hengailla kavereitten kans melkeempä joka päivä. Mut kyl tää vuos menee tälleenki!

En nyt oikee pysty keskittyy ku kuuntelen mun vauvoja ni heippa 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi höpsö sun 1D hulluuttas!
Pitäkää hauska Suomi-ilta, saatte höpistä Suomesta ja lumesta ja rännästä, nii viihdytte taas kummasti lisää siellä :D t. Ä