torstai 15. marraskuuta 2012

Take Me Home, mwahTäs ois tää mun vuoden sountrack sitte... En pääse yli siitä miten ihana toi uus levy on!

Oon tosi kiitollinen et mul on asiat kunnossa. En tiiä miks, mut tääl alkaa arvostaa ihan hulluna kaikkee mitä jätin kotiin. Ajatus kotiin palaamisesta sit kesällä lämmittää ihanasti sydäntä, koska sielä tosiaanki kaikkihan on melkein täydellistä. Okei, sää on nyt mitä on ja eihän se Suomi mikään maailman kiinnostavin tai suurin maa oo, mut se on koti. Nykyää on kauheen sääli nähä kommentteja, jotka sanoo ''haluun pois Suomesta'' ''ihan minne vaan muualle'' ''vannon et muutan pois täältä''.. Viel muutama kuukaus sitte olin ihan samaa mieltä, mut Suomi on oikeesti sairaan ihana paikka asua. Ehkä muittenki pitäis viettää elämää Suomen ulkopuolella, et ne oppis arvostamaan. Matkustelu on asia erikseen, sitä toivon harrastavani vaikka kuinka paljon tulevaisuudessa, hehe.

Älkää käsittäkö mua väärin, Arizona on paikkana kans tosi ihana. Anthem varsinki! Ihmiset on niin mukavia ja sosiaalisia, tää on tällänen "pikku" yhteisö, mikä saa ittensä tuntee tosi kotosaks. Sää on varmaan 95% vuodesta aurinkoinen ja päivisin tosi lämmin. Nyt ku talvi alkaa lähestyy ni ilmat on kyl aamulla aika jäätäviä-- (alle 20°C, APUA!!) Kouluun saa siis pukeutuu suht lämpimiin vaatteisiin, ja sit jos päiväl haluis lähtee johonki vois vaihtaa vaik shortsit jalkaan! Kesä saapuu täällä tos maaliskuun paikkeilla, ja teinki ittelleni tos lupauksen, et jos en tuu täält ruskeena takas ni en astu ulos kotoolta koko kesänä... Ajattelin kans alkaa karistella vähän kiloja (toivottavasti) joulun jälkeen.. Hehe, helpommin sanottu ku tehty! Mut nyt ku ilmotin sen tänneki, ni ehkä se on pakko pitää lupauksesta kiinni.

Mua vaivaa nyt unenpuute, ja läksyjäki ois vielä tos jos jaksais tehä... Yearbook sivun sain valmiiks tänään, ja oon itseasiassa ihan tyytyväinen. Vitsi tost tulee makee! Miksei Suomessaki tehä noita? Anywayssss, nyt painun Take Me Home:n pariin ja koitan nukahtaa jossain välissä. Ah, viikonloppu  ❤


Viime talvelta terveiset sinne kylmyyteen taas!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lähetä se yearbook kotiin sit!
Terkkuja sinne
Puspus t. Ä

nella kirjoitti...

Oi oi tos sun edellises postaukset noi sun fiilistelys, niin en vois yhtää enempää olla samaa mieltä kaikesta! :D Mulki heittelee tunteet tollee samalla lailla, kaipa siihen tottuu..

Peppi kirjoitti...

Nella, joo en oo kyl ikinä enne ollu tälläses tilanteessa et ois näin paljon ristiriitasii tunteita :D toivotaan et tottuu!