sunnuntai 4. marraskuuta 2012

I will never make it by without you


Perjantai-iltan vein mun host iskän käymää ipad mapsil Suomessa rakkailla kotikonnuilla, ja voi sitä tunnetta! Yhdyn sataprosenttisesti lauseeseen "there's no place like home". Kaikki rakkaat tiet ja bussipysäkit ja talot ja kaupat ja koulut. Wääh. Sit sain ihanasti kans juoruta äitille skypessä ihan kaiken mitä täs on nyt ollu meneillää, ja samal sain nähä ihanan Kristan nassuu ja vähä jutella sillekki. Ainaki ikävä helpotti ja tajusin tossa et hitto, eihän mul oo ku joku vajaa 7kk tätä seikkailuu jäljellä.. Tasan 200 päivää et koulu loppuu, jos tarkkoja ollaan :D

Mun lauantai oli yks maailman parhaista! Sain kerranki nukuttuu pitkään, ja ku heräsin menin host maman kaa laittelee vähä ruokaa ja sit nää kutsu tyylii koko suvun lounastaa meijänkaa. Okei ei ehkä ihan, mut oli meit kummiski 11! Hyvää ruokaa ja ihania ihmisia heti aamusta, ah. Tykkään noista mun uusista sukulaisista ihan sikana, näil on ehkä paras huumorintaju ikinä!

Kolmen aikaa lähettii sisin ja Hannahin kaa shoppailee "pitkäst" aikaa, ja voi mitä ihanuuksia sieltä tarttukaan tällä kertaa mukaan.. Voisin tehä nyt lähiaikoina sitä sellasta shoppailu-postausta et kuvailen mun vaatteita ja sensemmosta! Voisin vaik kertoo lempikauppoja yms yms. Mul ei todellakaan oo ongelmia löytää ihania vaatteita ja saada tota rahaa kulumaan... Hups. Oli ihana viettää aikaa Hannahin kaa, tuntuu etten oo tehny pitkää aikaa mitään kenenkää kans!

Pizza-päivällisen jälkee lähin mun ihana-Italialaisen yllärisynttäreille, jotka osottautuki ihan sairaan hauskiks! Nää 'partyt' mis mä oon ollu, on ollu vähä sellasii et tuskin musa soi ja vanhemmat on kans mukana hengaamas, mut must se on iha jees. Tottakai tääl varmaa niit project x pippaloitki löytyis, jos tietää mistä ettis. Tänäisis kemuis oli aika paljon porukkaa, ja aluks olin ehkä vähä erakko (ylläri), ku en tuntenu monii sielt, mut sit ku porukka alko vähenee ja Thaimaalainen tyttö meijän koulust tuli sinne ja tutustuin siihe kunnol ni oli ihana loppuilta. Tehtii senkaa jo suunnitelmii et mentäis kattoo uus Twilight ku se ilmestyy!! Rakastan viettää aikaa näitten ihmisten kaa. Kaikki on jotenki niin mukavii ja tykkää pitää hauskaa ja en ees osaa selittää.. Kaikkein hauskinta must on, et kaks tyylii läheisintä kaverii mitä mul tääl on Hannahin lisäks, on poikia. Tänää varsinki tajusin miten onnellinen oon et ne on mun kavereita. Tuntuu et oisin tuntenu ne aina, ja tää on jännää ku ei mul oikee ikinä oo ollu läheisii jätkä-kavereita. Mut siis emmätiiä mitä muuta kirjottaisin, tuli vaa sika kiva mieli noist kemuist ja halusin jakaa tän teijän kans!

Paljon pusuja!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kulta kun sulla oli aikaa juoruilla mun kanssa =))
Mulle kyl tuli tooooosiiiii ikävä sua kun sitte loppupäivän etsiskelin sun vaatteita!
Mut hauskaa et oli hyvät partyt !
T. Ä