maanantai 7. tammikuuta 2013

New starts..

Täs on nyt ollu kaikenlaista häppeninkii viimeaikoina, ni pistin teille tollasta kuvakollaasii mun tänhetkisestä jenkkielämästä.

Uuden vuoden jälkeen oltiin siis keskiviikkona Flagstaffissa laskettelee, ja oli muuten mun eka kerta varmaan muutamaan vuoteen. Se oli paljon vaikeempaa mitä muistin, mut kyl mä sit sen taas opin! Uuden vuoden lupauksena mul oli liikkua enemmän ja syyä terveellisemmin, eli oon jättäny kaikki karkit sipsit ja muut herkut vähemmälle. Oon super ylpee ittestäni koska oon kans jaksanu juosta crosstrainerillä kotona ja lauantaina kävin ostaa salikamat ja raahasin peppuni tonne Community Centerin salille. Kun muu perhe popsii pizzaa ja purilaisii ni mä yritän ottaa salaattia mieluiten ilman kastikkeita tai mitään sellasia :) Eiköhän se kesäkunto sieltä sitte pikkuhiljaa ala kehittyy! Vastapainona oon taas katellu ihan järkyttävästi Netflixiä; Pako ja Skins on rakkaita.

Sunnuntaina menin Ainolle ja siellä vallattiin niiden keittiö. Tehtiin makaroonilaatikkoo, josta tuli tällä kertaa ihan tosi hyvää! Yritettiin kans väsäillä pullia, mut niit on jotenki ihan hirveen vaikee tehä.. :D Kokattiin noi siis yhen meijän koululaisen Brazilialaisen tytön läksiäisiin, ku se oli täällä vaa yhen lukukauden. Tutustuin siel sit taas uusiin kivoihin ihmisiin ja ärsytettiin varmaan muita puhumalla suomee ja enkkuu sekasin Ainon kans :D Mut tosi kiva ilta oli kummiskin!

Nyt maanantaina meillä alko sitte koulu taas, ja olin ihan yllätyny miten pirteenä heräsin. Kello soi aina kuudelta ja yleensä mennään bussilla, mut tänään ku oli eka päivä ni hostit vei meijän hoitelee asioita koululle. Oltiin siellä sit vähän liianki aikasin ja päätettiin sit hakee Starbuckista kaakaoo ja suunnata sieltä takas koululle. Otin heti uuden asenteen ja olin tosi juttelevainen kaikille. Oli jotenki ihana nähä kaikkii opettajii, ku ne on aina tosi mukavii mulle. Nyt oon saanu ihan kiitettävän paljon kavereitaki, joita oli tietty kiva taas päästä näkee. Kestihän siitä se puolisen vuotta, et tunnen oloni kotosaks tuol koulussa.. Mut parempi myöhään kun ei millonkaan! Haluun uskoo, ettei meille tullu mitään läksyy huomiselle, koska tänään suurinosa tunneista meni leikkimällä tai sellases pikku kertailussa.


Oon kehittäny suurta rakkautta Ed Sheeranille ja Lana Del Reylle 

Mun mieli on tosi paljon parempi nyt ku viimesis kunnon postauksissa. Se on kyl totta mitä kaikki sano, että joulun aikaan tulee se pahin koti-ikävä ja ku joulu menee ohi ni nii menee se pahin ikäväkin. Ei täs kummiskaa oo ku sellaset 133 päivää ni nään äitylin ja Arin, ja siinä sit pari viikkoo lomaillessa vielä ja suunnataan kotia kohti! Siihen asti koitan olla ilosin mielin, ehkä hengailla enemmän kavereiden kans, käydä ton koulun kunnolla ja elää terveellisemmin! Huh, nyt on kovat tavotteet.. Mut ainaki asenne kohillaan :)

P.S. Tää on vähän random, mut mul on ihan hirvee ikävä saunomista :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä asenne 💖 aina kun treenaat nii näät ittes siel malibussa 😍
T. Ä