sunnuntai 26. elokuuta 2012

It's about how strong our love is, when I'm gone and it feels like forever

Koska tänään tuli täyteen tasan kolme viikkoa täällä, päätin pistää tuumasta toimeen ja toteuttaa ton ensimmäisen postaus-toiveen heti! Aiheena on siis asioita mitä kaipaan Suomesta. Älkää ottako tätä väärin, tän ei oo tarkotus olla valituspostaus, eikä tää tarkota ettenkö viihtyis täällä ja että haluisin täältä pois. Koti-ikävä on yks suurimmista osista tätä vaihtoa ja voin vannoo että se koskee jokaikistä vaihtaria, eikä se liity siihen mitenkään onko sulla hauskaa vai tylsää vaihtovuotes aikana. Joten kaikki mitä nyt kirjotan, tuun kirjottaa hymyillen ja onnellisesti kaipaillen, en itku kurkussa niiskuttaen.

Eniten mul on ikävä perhettä ja kavereita. Äitin vammajuttuja, haleja, naurua, tukee, sen kaa riitelyy ja huutamista, juttelua, ja sitä että se oli perillä ihan kaikesta mitä mulle tapahtuu. Toi vieki mut sit kavereihin. Mul on varmaan eniten ikävä niitten mielipiteitä ja neuvoja kaikkiin juttuihin. Sitä, et ne ties tasan tarkkaan mistä puhun, koska asiat koettiin aina yhessä. Nyt kuulumiset pitäis pystyy vaihtaa parissa hassussa viestissä, mut no way. Joten jos haluun kertoo jotain, ne hädintuskin tajuu puoliakaan mistä puhun. Ja jos et ymmärrä mitä sulle puhutaan, sua tuskin edes kiinnostaa niin paljon. Joten on ikävä kavereiden kanssa jouruiluu, niiden naamoja ja ääniä, nauramista niiden kanssa, jokapäiväistä hengailuu, bilettämistä, vammailuu ja sitä et parhaan kaverit on aina sun tukena ja sun puolella ihan sama mitä käy.

Näitä asioita kaipaan ja tuun kaipaamaan kans...
Bileitä, suomen kieltä, asioiden ymmärtämistä ilman ongelmia, välitunteja, laulu- ja pianotunteja, sitä et on joka päivälle jotain tekemistä, tapahtumia, laiskottelua, ruokaa, herkkuja, musiikkia, vapautta, huolettomuutta, itsenäisyyttä, iphonen 24/7 käyttöö</3, tv-ohjelmia, säätä, turvaa, kauppoja, vaatteita, ihan miten vaan pukeutumista, mun kenkiä, farkkuja, ittensä ilmasemista ilman ongelmia, maailman huonoimpia inside vitsejä, kaverien auttamista, mun perus suomi-viikonloppuja, kotia, omaa huonetta, nasua, ihmisiä, omaa rauhaa, hiljaisuutta, omaa aikaa, känkkäränkkä-päiviä, tilua, 11B:tä ja Hannaa, laulamista, tanssimista, riehumista, omaa sänkyä, vammaunirytmiä, suomi-koulupäiviä, julkista liikennettä, ympäriinsä kävelemistä, ja varmaan niin monia muitaki juttuja mitkä ei vaan nyt tuu mieleen.

En nyt syventyny tähän aiheeseen tän enempää, mut ainaki saatte jonkinnäköstä käsitystä tästä aiheesta. Sit viel vähän kaipailubiisejä tälleen loppuun.


^puspus rakas hihii


Aaaaa on tosi ikävä kaikkia, rakastan teitä murukat. Ja mama kyl tää tästä, we can do this!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onneks mä pystyn vammailee sulle viesteilläkin =))
Mä sit lähetän sulle lunta paketis kun sitä tulee!
Puspus <3<3<3
T. Äippä