torstai 2. elokuuta 2012

Last days...

Nää vikat päivät menee ohi ihan huomaamatta.. Nytki mulla on vaan noin 36 tuntii kentälle lähtöön. Eikä tätä silti oikeen vielä käsitä. Eilen olin noiden kahen ihanan kans ekaks Vapianossa herkuttelee, ja sit kierreltiin pikkasen Helsinkii. Tais olla viimenen reissu stadissa nyt vuoteen. Aina ihan sama mitä teen, mun päässä pyörii et tää tais nyt olla vika kerta ku teen tätä tai kävelen täällä. Sairaan outoo..

Kun olin saanu hyvästeltyy Riinan ja Maisan, suuntasin kotiin ja aloteltiin siinä sitte meijän vikaa tyttöjeniltaa Juulian Liisan Oonan ja Jasmin kans paistamalla lettuja ja juoruumalla. Viimenen sleepover. Hui.. En oikeesti tajuu vieläkään sitä, etten nää näitä ihmisiä melkeen vuoteen.

Tänään meille tulee viel illalla parit sukulaiset sanoo heipat, ja äiti osti meille oikeen kinuskikakun sen kunniaks. Jätin kaiken pakkaamisen huomiseks, mikä on ehkä hieman huolestuttavaa.. Huomiseks on sit kans kaikkee muuta ohjelmaa ja tuskin saan nukuttuu ollenkaan, koska pitää ehtii kentälle 05:45. Mun täytyy vaihtaa lentoa kaks kertaa, ensin lennän Helsingistä Lontooseen, sitte Lontoosta Chicagoon ja lopulta Chicagosta Phoenixiin, josta mun Hostit tulee hakemaan mut autolla. Vähän jännittää, pakko myöntää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja äippä on itkeny vaan ihan pikkusen:}

maisa kirjoitti...

no hyi yök oon iha hirveen näköne XDDD

Anonyymi kirjoitti...

Moikka peppi:) en tiiä muistatko mua ala-asteelta, mut muistan ku puhuit aina sun unelmasta päästä vaihtoo jenkkeihin. Nyt sattumalta törmäsin sun blogii ja iha mahtavaa et pääset toteuttaa sun unelmas! Hyvää matkaa ja pidä hauskaa :) -Julia

Peppi kirjoitti...

voi vitsi kyl mä muistan sut:) mustaki tää on niin siistii ku oon unelmoinu täst niin kauan! kiitos tosi paljon ja uskon että tuun pitämäänki aika hauskaa! ;)

Jessie kirjoitti...

Hei tositositosi hyvää matkaa!! :)

Peppi kirjoitti...

kiitoooos! :)