perjantai 24. elokuuta 2012

Viikon nopeet kuulumiset

Sunnuntaina Yuchen teki meille dumplingei tai mitälie, mut siis kiinalaista ruokaa. Oli sika hyvii ja must noi näyttää ihan sairaan söpöiltä hahaa. Sunnuntain ohjelmaan kuulu kans hiusten värjäystä ekaa kertaa ikinä kaupan värillä, ja oon viel aika tyytyväinen lopputulokseen!

Alkuviikko meniki sit koulussa tuskaillen, mut suhteellisen nopeesti kuitenki. Koulubussilla matkustellen hahahaa. Torstaina suunnattiin koulun jälkeen kohti mexicolaista ravintolaa, koska yhel perheenjäsenellä oli synttärit. Siitä sit niille syömään ehkä maailman parasta piirakkaa, ah.

Perjantai oli early release-day koulussa, joka meinas siis sitä et päästiin jo 11:00! Kruisailtiin sit kaikkien kamsujen kans kotiin ja tästä lähettiin Smash Burgeriin syömään, siitä pariin kauppaan ja sit Daphne kutsu meijät toho parin talon päähä hengailee niiden altaalle. Ainii sain hommattuu ittelleni jonkun flunssapöpön ja olo ei oo nyt mikään mahtavin. Ääni on melkee menny ja niiskuttelen ihan koko ajan. Ei toi altaalla riehuminen tainnu sittenkää parantaa tätä tautii :(

Ei mul oikeestaa oo muuta kerrottavaa, koulu on vaan koulua ja se onki sitte se pääasia mitä tääl puuhailen just nyt.. Vaik en oo oikeesti tarpeeks paljoo läksyjen ääressä istunukkaa, hehe. Mut ekast testistä (joka oli siis se 50 osavaltioo + 15 maantieteellistä jutskaa kartalle) 70+1/70!! Oon iha ylpee.

Oisko teillä mitään toivomuksii mistä haluisitte kuulla tai millasta postausta haluisitte et teen? 
Ideoita otetaan mieluusti vastaan hahaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laita postaus siit et mitä kaipaat tai mitä luulet et tuut kaipaa Suomesta.(: