lauantai 11. elokuuta 2012

Living the American dream

Aaaaa, rakastan tätä paikkaa. Kaikki on niin mukavii ja ystävällisii. Juttelee vaik ois täys tuntemattomii ja kyselee ihanan paljon kysymyksii. Tää on varmaa se suurin shokki, mikä vaatii vähän totuttelemista. Suomessahan me vaan katellaan maahan hiljaa ja vältellään katsekontaktii..
Toinen juttu mitä rakastan täällä, on kaikki nää jenkki-tuotteet mitkä on Suomessa ihan törkeen kalliita ja tääl ihan arkipäiväsii ostoksii. Esimerkiks, mun uus rakkaus on vitamin water, jota en oo ikinä aikasemmin ees vaivautunu maistaa.. Sit oon ostellu muitaki juttui mist pystyin vaan unelmoida kotona, esim One Directionin live dvd:n () ja hampaiden valkasu-liuskoja!

Eilen käytii koulul valitsee mulle oppiaineita, ja mul on nyt tulossa sit sellasii aineita ku us/az historiaa, junior-tason enkkuu, algebraa ja forensic sciencee (se on kuulemma ku joku csi kurssi, ne tutkii rikospaikkoi yms hahaa). Sit valinnaisiks otin journalismii ja kuoroo, joihin toivon tooosi paljon et pääsen. Eiliseen päivään kuulu kans jenkki-puhelimen hankkiminen. Ostin viidenkympin LGn kosketusnäyttöpuhelimen ja sain siihe 200 minuuttii puheaikaa. Se on ihan fine vaik onki vähä romu, ja voin aina ostaa sit lisää minuutteja jos sille tulee käyttöö.

Siel koulul tutustuin muutamaan meijän koululaiseen, ja kaks niist oli kans vaihtareita. Osa niist sattumalt asuu ihan parin talon päässä musta, ja tänää ne kaikki tuli pyytää mua niiden johonki juhliin mis ne sit toivotti meijät kolme vaihtarii tervetulleiks. Tutustuin sit vähän paremmin niihin siellä ja kaikki vaikutti tosi mukavilta ja otti mutki iha tosta noin vaan ihan avosylin vastaan. Nyt on paaaaljon parempi mieli alottaa toi kouluki ku nää sanoo et ne ettii mut siellä ja auttaa jos oon hukassa! God bless America.

Nyt unille, pusuja.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mullekku hampaanvalkasuliuskoi=)) t.äippä

SähläriSiri kirjoitti...

Vitamin waterii?? Mun lempparijuoma, josta maksetaan täällä ihan törkynen hinta. Vaikuttaa siltä että kaikki alko hyvin :) -Siri

Anonyymi kirjoitti...

minka maalaisii ne muut vaihtarit oli? (:

Peppi kirjoitti...

toinen on tsekkiläinen ja toinen italialainen :)

Anonyymi kirjoitti...

oliks ne poikia vai tyttöjä?

Peppi kirjoitti...

poikii molemmat