keskiviikko 8. elokuuta 2012

You begin to feel like home


Sain luvan laittaa teille vähän kuvii tänne, niin näätte millasissa oloissa asustelen tän vuoden. Tää ympäristö ja enkun puhuminenki alkaa tuntuu jo ihan luontevalta!

Täällä kaikki on paremmin kun hyvin, viettelen näit vikoi päivii ennen koulun alkamista aika lepposasti. Eilen mul oli ELL-testi, minkä koulu vaati et otan, jotta ne tietää tarviinko helpompia enkunkursseja tai tutoreita sunmuuta. Se koe oli sen verran helppo, et ne sano mulle jo siellä et saan valita ihan mitä kursseja vaan haluun ottaa. Mun hostit oli kattonu lehdest mulle jonku koe-esiintymisen, mihi voisin hakeutuu, koska ne muisti mun papereista et tykkään teatterista/musiikista ja esiintymisestä. Ne kans tuntee tyttöjä, jotka on mukana paikallisen teatterin toiminnassa ja ajatteli et ne vois tutustuttaa mut niihin. Jos tollanen toiminta ei sit onnistukaan, ni on mulla sit noita koulun clubeja mihin voin liittyy.

Buddy ja Max ♥

Ootan jo ihan innolla sitä ku mun uus sisko saapuu Kiinasta sunnuntaina! Tähän mennes oon vaan ehtiny kehittää rakkautta Netflixiin, joka tarjoo mulle ihanii leffoja ja sellasii jaksoja mun lempisarjoista, mitä en oo viel nähny. Mun ihanat hostit antaa mun kattoo ihan mitä vaan, vaik ne ois ite olkkarissa kans hengailemassa. Sit mulle kävi kans sellanen hassu juttu, et jäin koukkuun amerikan Big Brotheriin ekan jakson jälkeen minkä näin.. En ees tykkää koko ohjelmasta (ainakaan Suomessa), mut nyt oon ihan koukussa.

Tänään käytii shoppailee Forever 21:ssa, poikettiin Starbucksissa ja käveltiin Arrowhead Mall:in läpi kattoo mitä ihanuuksia seki sisältää. Hostit lupas et ne voi millon vaan heittää mut sinne pariks tunniks, tai vaik koko päiväks jos mun tekee mieli. Toivottavasti uus sisko tykkää kans shoppailusta...

Huomenna sit koululle valitsee vähän kursseja!

9 kommenttia:

Reea & Linda kirjoitti...

Ihana tää postaus, ja kivan näkönen tuo talo missä asustelet tulevan vuoden! Ja sun hostit vaikuttaa tosi ihanilta :-D -Linda

maisa kirjoitti...

eivitsi näyttää iha sika kivalta ♥

tteea kirjoitti...

eikä nyt iski kateus :D mäki haluun vaihtoon sitte joskus! ja iha törkeen siistit hoodsit tuolla! ja sun host-perhe vaikuttaa ihan älyttömän ihanalta :) pidä hauska vuos!

Aurora Sankari kirjoitti...

vähän siisti et sul on tollanen perhe ja talo! mäki haluun jo tietää jotain.. mut mitä ne sano siel koulus et voitko valmistuu sielt koulust ku jossain kuulemma voi? :)

nelli kirjoitti...

love it! cool neighborhood ;)

Peppi kirjoitti...

kiitoksii kaikki, oon sairaan happy ku mulle natsas tää kaikki näin hyvin :)

ja Aukki, mä oon junior ni mä en valmistu ja ne sano et suurin osa vaihtareist on junioreit, mut jos oot senior ni sit voit päättää ite valmistutko vai et :) mun piti valita vaan 6 kurssii, 4 oppiainetta ja 2 valinnaista :D eli not bad! toivottavasti saat tiedot ja pääset lähtee jo koht!!

Aino kirjoitti...

hei mitka aineet sul on? Niiku esim matikka 1,2,3 jne. ? :)

Peppi kirjoitti...

en oo saanu mun lukkarii viel ni en oo iha varma, mut siis otin algebraa, us/az historiaa, junior enkkuu ja sit forensic sciencee:D sit kuoro ja journalism

Anonyymi kirjoitti...

Aika makeet aineet! En ees tiedä mitä algebra on... T. Äippä