maanantai 13. elokuuta 2012

So don't stress, don't cry, we don't need no wings to fly

Sunnuntaina siis menin host perheen mukaan kirkkoon, joka on tosi erilainen ku suomalainen kirkko. En usko et se on ihan mun juttu tosin, ja mun hostit ei todellakaan oleta et kävisin siel niiden kans joka sunnuntai. Kävin kuiteski 'tutustumassa' ihan kunnioitus-mielessä ja koska haluun kokeilla kaikkee uusii juttuja. Kaikki ihmiset oli super ystävällisii, ja tutustuin sit siel taas uusiin ihmisiin. Joten jos ootte menos vaihtoon joskus, suosittelen ainaki käymään kirkossa koska se tosiaan on ihan erilaista ku suomessa!

Illemmalla haettiin sit uus sisko kentältä, ja tuotiin se kotiin. Raukka (tai onnekas) pääsee kouluun vast keskiviikkona, ku täs on nyt parit asiat hoidettavana. Nyt sillä alkaa toi sama totuttelu ku mullaki, mut tottakai se on ihan erilaista eri maista tulleille. Kotonahan me ollaan aina oltu tosi amerikka-''faneja'', joten mulle tää on ollu aika helppoo tähän mennessä. Huomasin et tän viikonlopun aikana must on tullu paljon varmempi ton enkun kans ja pystyn olla ihan niinku kotonaki. Heitän kokoaja mun hosteille jotain mun jäisiä vitsejä ja ne nauraa hulvattomasti mun vammajutuille. Mut nyt ainaki tuntuu kodilta!


So today was the big day... Mulla alko koulu, wuhuu. Meijän kampus on tooosi iso, ja meil on aikaa siirtyy luokast toiseen se sellanen viis minuuttia. Toi oli aika radikaali muutos meijän 15 minuutin hengaustaukoihin, mitkä teki koulusta sen kivan paikan mis näki kavereita.. Noh ainaki mun tunnit vaikutti kivoilta, ja opettajat oli kaikki mukavii. Mua niin osaa hämmästyttää tää, miten nää ihmiset reagoi vaihtareihin täällä. Heti ku mainitsee et on jostai toisest maasta, ihmiset suunnilleen hyökkää sun kimppuun ja alkaa kysellä kaikkii kysymyksii ja ihme kyllä antaa ihan sairaasti kehuja. En oo varmaan ikinä yhen päivän aikana kuullu yhtä montaa kehua ku tänään. Mut ehkä se tekeeki näist ihmisistä niin helposti tutustuttavia, ku niillä ei oo tätä suomalaista asennetta kattoo kaikkee erilaista pitkin nenänvartta.


Näin sit onneks mun uusii kamuiki koulussa ja saatoin jopa saada niitä lisää.. Koulun jälkeen oli luvassa koulutavaroiden (ja no vähän muutaki) shoppailua, ja sit kävin tutustuttamassa uuden siskon näille naapurissa asuville kamuille. Väsymys pukkaa päälle just nyt mun muuten kaikki on menny hyvin tähän mennes. Okei oon ollu tääl vast viikon, mut en tajuu miten jotenki sovin tänne niin hyvin, tää on vaan niin mun paikka :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ok, jos sä et tuu kotiin, ni me muutetaan sit sinne =)) t. Äippä

Anonyymi kirjoitti...

sun elämä on ku paljon vessapaperii, hyvin pyyhkii!!! mä voin kans lähtee eijan mukaa sinne sit <3
t husband

Peppi kirjoitti...

tervetuloo vaan<3 ainaki paremmat säät ku suomessa ;)