torstai 30. elokuuta 2012

You show the lights that stop me turn to stone

Tää viikko on ollu ainakin mielenkiintonen jos ei muuta hahaa. Tunteet kulkee ku vuoristorata mut ei se mitää, kyl tää tästä! Sunnuntaina väsäsin ekaa kertaa ikinä makaroonilaatikkoo ja se oikeesti onnistu ihan kivasti! Kutsuin kaverinki tost parin talon päästä maistaa mun luomuksia ja hostien tytär tykästy niin paljon et halus tehä sitä omalle perheelleen illalliseks!! Emmä mikää ihan turha kokki näköjää oo, vois ottaa tän oikee tavaks. Tai sit ei...
Koulussa nyt mikään ei oo uutta tai ihmeellistä, sen verran voisin mainita et mun enkun opettaja pisti mut oikeen valokeilaan ja ilmotti et sen mielestä on surullista et sen kahesta junior-luokasta ihminen joka ei puhu englantia äidinkielenään saa parhaan tuloksen kielioppitehtävästä... Vähän hymyilytti ku koko luokka naureskelee ja yrittää puolustautuu et mä oon kuitenki oppinu enkkuu jotenki eri tavalla ja siks osaan kielioppii. No ei siinä mitään, sehän on vaa hienoo et tällä mun nollapanostuksella pärjää kummiski jossain! Siitä puheenollen taidan reputtaa huomisen hissan testin... Oh well.

Keskiviikkon oliki suunnitelmissa sit vähä erilaista ohjelmaa. Menin kaverille Walmartin kautta tekee meille tpaidat huomista jefu pelii varten! Eka kotipeli, oon ihan sairaan innoissani tosta, en malta oottaa sitä fiiiiilistä! Siitä sit meen samalle tytölle yöks ja pidetää vähä slumberpartyy hahaha! Lauantaina shoppailuu ja koska maanantai on viel vapaa ni mennään famin kans IHOP:iin syömää aamupalaa. Tulee ihan sika ihana viikonloppu! Nää viikot menee ihan sairaan nopeesti täällä, mikä on ehkä ihan hyväki juttu koska ainaki viikonloput tulee nopeemmin! Lupaan kirjotella sit viikonlopun aikana tost pelistä ja kaikesta.




Piti muuten sellasta juttuu kysellä et ootteko mitä mieltä tästä postaustahdista? Onks yks tai pari postausta viikossa parempi vai pitäiskö niitä tulla useemmin? Ois kiva tietää vähän miten usein tykkäätte lueskella näitä :) Ja niitä postausehdotuksia otetaan aina mieluusti vastaan!



P.S. Pusuja mamalle, maailman parasta synttäripäivää ja ois ihana olla siellä viettelemässä sitä teijän kanssa! Love you.

P.P.S. Nasuilkaahan munki puolesta tilulaiset!! Syvimmät osanottoni tän vuoden ykkösille terveisin the girl with the blue unibrow.....

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo ehottomasti useemmin, mun asiakkaatki seuraa näitä! Ja kiitos kulta laulusta <3 t. Äippä

Reea & Linda kirjoitti...

Joo useammin vaan!! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Useemmin vaan! :)

maisa kirjoitti...

PÄIVITÄ JOKA PÄIVÄ!!!! <3 ps. ota toi sanavahvistusjuttu pois se on r-syttävä XD

Anonyymi kirjoitti...

useemmin vaan postausta !!

Piiat kirjoitti...

Moikka Peppi! Kiva lukea että olet viihtynyt siellä maailmalla. Vietetään täällä Rian 18-v juhlia juuri. Terveisiä Marilta ja kaikilta näiltä juhlijoilta. Pia

Peppi kirjoitti...

Okei haha useemmin siis! Ja Maisa otin sen pois whatever that is:D

Joo viihdyn tääl tosi hyvin, ja maailman eniten onnee Rialle ja terkkui takas vähän myöhässä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pupu lisää postauksii mun tunnit kuluu siinä ku luen näit :DDD ja haluun tietää mitä sulle kuuluu siel joka tunti! T maailman paras ria :)